Ønsker du å engasjere deg i kampen mot atomvåpen? Her er åtte ulike måter du kan bidra på!

❶ Bli medlem i Nei til Atomvåpen

Nei til Atomvåpen trenger flere med på laget! Ved å være medlem er du ikke bare med på å støtte organisasjonens arbeid økonomisk, men du bidrar også til mer slagkraft i vårt politiske arbeid. Jo flere medlemmer Nei til Atomvåpen har desto sterkere er organisasjonens budskap! Som medlem får du magasinet i posten og månedlige nyhetsbrev. Bli medlem her.

❷ Verv en venn

Noe av det aller viktigste du kan gjøre er å få flere med i kampen mot atomvåpen. Verv en venn, en kollega eller et familiemedlem! Kanskje gi et medlemskap i gave? Ønsker du en verveblokk i posten kan du sende en e-post til sara@neitilatomvapen.org

❸ Bli aktiv i et lokallag eller start et lokallag der du bor

Nei til Atomvåpen har lokallag i Oslo, Trondheim, Bergen, Tromsø, Bø, Ås, Drammen, Grenland og Hamar/Stange og her trengs det alltid flere aktivister på laget. Ta kontakt med ditt lokallaget her. Bor du et sted uten lokallag og har lyst til å bli aktiv? Ta kontakt med sara@neitilatomvapen.org så får du hjelp til å starte et nytt lokallag!

❹ Bli fast giver til Nei til Atomvåpen

Har du mulighet til å bidra mer enn den årlige medlemskontingenten? Da kan du velge å gi et fast valgfritt beløp hver måned. Hvert bidrag betyr mye for organisasjonen.

Det kan du gjøre ved å gå inn i din nettbank, velge Betalingsavtaler, Faste betalinger og Opprett ny. Nei til Atomvåpens kontonummer er 9001.11.72139. Skriv «Fast giver» i merknadsfeltet. Dersom det årlige bidraget overstiger skattegrensen vil du motta skattelette.

❺ Start en innsamlingsaksjon på Facebook

Flere medlemmer har allerede benyttet seg av muligheten på Facebook til å starte innsamlingsaksjon i anledning bursdager eller andre begivenheter. Dette gjør du ved å velge Innsamlingsaksjoner, Velg en ideell organisasjon og søke opp Nei til Atomvåpen.

❻ Gi en minnegave

En minnegave er et godt alternativ til en blomsterhilsen for å minnes en nær som er gått bort og fremme deres hjertesak. Et slikt bidrag vil være til stor hjelp for Nei til Atomvåpens arbeid for en atomvåpenfri verden. Gaver kan vippses til 101876 eller overføres i nettbank Bankkonto for gaver: 9001.11.72139 Trenger du hjelp til å gi en minnegave kan du sende en e-post til post@neitilatomvapen.org.

❼ Samle inn underskrifter til støtte for FNs atomvåpenforbud

Signér selv her, oppfordre venner til å gjøre det samme og del oppropet videre på sosiale medier!

❽ Bestill skolebesøk fra Nei til Atomvåpen

Er du lærer eller elev? Høsten 2020 lanserer Nei til Atomvåpen et spennende undervisningsopplegg for ungdomsskoler og videregående skoler i Norge. Opplegget dekker viktige punkter i den nye læreplanen. Ønsker du at Nei til Atomvåpen skal besøke din skoleklasse? Send en e-post til ninasofie@neitilatomvapen.org

http://neitilatomvapen.org/wp-content/uploads/2020/08/IMG_8871-e1596622727951-1008x756.jpghttp://neitilatomvapen.org/wp-content/uploads/2020/08/isak-1300x1000.png

Kontakt

SoCentral, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo

97751803

Post@neitilatomvapen.org

Org. nr: 971527676

Nyhetsbrev

Nei til Atomvåpen

Nei til Atomvåpen (NTA) har disse overordnede formålene: å hindre utvikling, prøving, produksjon, utplassering, spredning og bruk av atomvåpen, å ødelegge alle atomvåpen gjennom internasjonal kontrollert atomnedrustning, å avvikle atomkraftanlegg og hindre at nye atomkraftanlegg bygges.