Hiroshima-utstilling på Youngstorget

246 Views

Øyeblikket som endret verden

3. – 9. august står utstillingen Øyeblikket som endret verden på Youngstorget i Oslo.

Opplev 15 meter panoramabilde av Hiroshima etter atombomben i 1945.

Bildene og historiene fra de overlevende i Hiroshima og Nagasaki er en ubehagelig, men nødvendig påminnelse til oss selv og våre folkevalgte om at enhver bruk av atomvåpen, i krig eller ved uhell, vil utløse katastrofale konsekvenser for mennesker og miljø.

Utstillingen er laget av Tundra*, Martin Gautron og Marcus Martinuzzi.

Kontakt

SoCentral, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo

97751803

Post@neitilatomvapen.org

Org. nr: 971527676

Nyhetsbrev

Nei til Atomvåpen

Nei til Atomvåpen (NTA) har disse overordnede formålene: å hindre utvikling, prøving, produksjon, utplassering, spredning og bruk av atomvåpen, å ødelegge alle atomvåpen gjennom internasjonal kontrollert atomnedrustning, å avvikle atomkraftanlegg og hindre at nye atomkraftanlegg bygges.